Juli 2013

De activiteiten voor onze toneelvereniging staan in de zomer op een laag pitje. Dat lijkt voor de buitenstaander in ieder geval. Maar niets is minder waar……. De leescommissie is druk aan het boekjes lezen. Ze hebben net het juiste stuk gevonden voor de november-uitvoering en gaan al weer verder om een geschikt stuk te vinden voor de uitvoering in maart 2014. En of dat nog niet genoeg is zijn ze ook al aan het zoeken naar een stuk voor ons openluchtspel in 2016. Ja, inderdaad O.B.K. gaat weer een openluchtspel instuderen. We gaan er weer een mooi evenement van maken. In 2011 hadden we een uniek gebeuren door de toeschouwers naar de verschillende locaties te brengen. We zijn zekers van plan om dit gebeuren niet helemaal te laten verdwijnen maar hoe het allemaal gaat is nu nog niet bekend. Dat we er iets speciaals van maken is zeker.

In mei hebben wij onze ledenvergadering gehouden. Er is een wijziging gekomen in de bestuursfuncties.

Freddy Bomers heeft het bestuur verlaten en de voorzittershamer doorgegeven aan Susan te Lintum. Zij zal historie schrijven als eerste vrouwelijke voorzitter van O.B.K.  Het penningmeesterschap is doorgeschoven naar Jeroen Lensink en Robert Woordes is nieuw bestuurslid. Tijdens de vergadering heeft Jeroen Freddy bedankt voor zijn inzet als voorzitter en hem een attentie aangeboden. 

We zijn op zoek naar herenleden vanaf 16 jaar. Wie lijkt het leuk om mee te spelen of weten jullie iemand die we hiervoor kunnen benaderen?? Laat ons dit even weten!!!!!!

Hoort, zegt het voort !!!!!!! 

Enkele data om alvast te noteren:

Zaterdag 30 november 2013 uitvoering van ”Een lekker stelletje”  bij zaal Den Tappen.

’s Middags 14.30 uur en ‘s avonds  20.00 uur 

Zaterdag 29 maart 2014 uitvoering van   ??     eveneens ’s middags en ’s avonds bij Den Tappen.  

Tot slot wenst O.B.K. u allemaal een hele fijne zomer en voor diegene die op vakantie gaan, een hele leuke vakantie. Wij hopen u allen weer te zien tijdens onze uitvoeringen. 

 Toneelvereniging Oefening Baart Kunst

Ria de Roos