Buurtkrant dec. 2013

Hallo lezers, 

Het einde van het jaar komt weer in zicht dus ons laatste stukje voor dit jaar. We hebben net een hele drukke periode achter de rug.

Het najaarstuk was een groot succes. De zaal twee keer goed gevuld en de spelers waren top!! Ze hebben het stuk “Een lekker stelletje” heel goed gespeeld. Met complete metamorfoses en gedaante verwisselingen was het een zeer komisch geheel. Mede doordat de spelers de tekst goed kenden liep het geheel op rolletjes. Dus mijn complimenten nogmaals voor de spelers en de regisseur Roy die ze dit weer heeft bijgebracht.

We hadden zelfs nog tien bezoekers uit Biddinghuizen. Zij gaan dit zelfde stuk opvoeren in maart 2014. Wat ik heb begrepen vonden ook zij het goed. Het is dan nu ook de bedoeling dat enkele van ons in maart bij hun gaan kijken. 

Dan was er ook nog het pietenhuis aan de Misterweg. Daar was het ook een gezellige drukte. We zijn weer op pad geweest en hebben bezoekjes gebracht. Dit wordt altijd enthousiast ontvangen, is het niet door de kinderen dan wel door de volwassenen. Maar de goedheiligman en zijn knechten zijn weer vertrokken. Het pietenhuis is weer klaar voor de kerstboom. 

Nu op dit moment zijn wij druk bezig om een stuk uit te zoeken voor het voorjaar. Dan moeten de rollen nog verdeeld worden zodat ze in januari weer kunnen beginnen te oefenen. Dus noteer alvast in de agenda!!!!

Zaterdag 30 maart 2014 uitvoering O.B.K.

 Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Susan te Lintum

Toneelvereniging O.B.K.